Det där odlandet

Jag vet att det är trendigt. Eller har jag bara växt in i min ålder? Hur som helst mår jag bra när jag har fingrarna i jorden.  Jag gillar det grova arbetet mer än finliret. Det är min terapi. Min tröst och ren glädje. Jag antar att det ger en del motion också. Som bonus.

Det finns trädgårdsporr också. Trädgårdsonsdag på SVT play får mitt hjärta att dunka lite extra. Och så har vi frökataloger och sajter med rara växter. Jag bläddrar ivrigt och dreglar lite. I år har jag verkligen ansträngt mig för att inte beställa hem fler frön. Vi får se hur länge jag klarar av att låta bli. Vadslagningen kan börja. Jag antar att oddsen är låga.

(På bilden, den fantastiska röda solrosen från förra året)

Annonser

2 kommentarer on “Det där odlandet”

 1. Huskorset skriver:

  Hello !
  Det är så underbart att läsa om ditt odlande, mig kliar det i fingrarna på att ge mig ut i trädgårn så fort jag kan (medan det är segt med kommenterande och bloggandet). Vi hade också röda solrosor förra året – Impecta omslaget? 😉 Det var en säljande bild, if there ever was one!
  Ville bara säga hej.

  • Eva-Li skriver:

   Halloj! Hur gick det med kirskålen? Hann du få undan lite på din lediga dag? De vita långa otäcka rötterna är verkligen trädgårdens största utmaning.


Prata med mig :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s